Els nens i nenes de les escoles Peggy i Mainada proven les Joguines Hape Toys!

Hape Toys Juguetes

¿Què és el millor que podem fer per saber si als nostres petits els agradarà una joguina? Sense dubte, provar-la abans tot jugant-hi!

I això és el que hem volgut fer amb les joguines de la marca Hape Toys i els nens i nenes de les escoles: «Peggy-nens, Llar d’Infants Terrassa», «Escola Infantil Peggy de Barcelona» i l’Escola Mainada.

Escola-Infantil-Sarria-Sant-Gervasi-Peggypeggy 1 LOGO COLORS MAINADA

 

Amb la idea de posar a prova les nostres joguines i de «testejar-les», hem establert un acord de col·laboració amb aquestes escoles.

Hape Toys és una marca de joguines, que a part de ser molt boniques i educatives, es caracteritzen per ser joguines creatives, innovadores i de disseny. Estan elaborades amb materials renovables i respectuosos amb el medi ambient. Per això ens agraden tant! I per això estem convençudes que agradaran molt a tots els nens i nenes que les descobreixin!

En voleu veure algunes?

E0101 Scoot-Around 1 E1705 Colorback Sea E1811A Playground Pizzaz (2)

Un tricicle de fusta o primera bicicleta sense pedals, un laberint magnètic en forma de tortuga, per portar les boletes al color corresponent, o un pasaboles per fer pujar i baixar les diferents peces i estar una bona estona entretingut!

L’acord de col·laboració, a part de fer descobrir les joguines Hape Toys als nens d’aquestes escoles, ofereix als pares i mares d’aquestes escoles, el 10% de descompte per la compra de joguines d’aquesta marca a les botigues Barruguet.  Només cal que seguiu les instruccions que us enviat la vostra escola.

A Jugar s’ha dit!

www.barruguet.com

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *