Per a futures dissenyadores de moda: Marie Kruse Stylista. Estimulant la creativitat que els nens porten a dins.

Niña diseñadora corta telas para muñeca kathe kruseSeguim parlant de joguines que estimulen la creativitat. Aquest cop va de nines i de moda. La casa alemanya Käthe Kruse (la fabricant de nines més antiga del món) presenta la línia de nines Marie Kruse Stylista, a les quals cal dissenyar i retallar els seus vestits.

tela vestits nines kathe krusePresentat en un kit que inclou la nina, les teles, la cola i tot el necessari per confeccionar el vestit ideal. Tallen, embasten, enganxen i incrusten delicats materials en els vestits més exclusius per a les seves nines. Només han de fer servir les tisores per tallar la tela, enganxar el pre-cosit i crear conjunts únics de pantalons, bruses, vestits, faldilles … Barrejant i combinant teles i incrustant accessoris de luxe crearan  dissenys amb tot el glamour o pràctics conjunts segons requereixi l’ocasió.

Muñeca Kathe Kruse RubiaLes nines Marie Kruse són modernes amb els ulls pintats a mà i els cabells llargs de Kanekalon que és la millor qualitat de fibres sintètiques resistents a la calor. Medeixen 40 cm. d’alçada i estan fetes de vinil dur d’alta qualitat.

La casa alemanya Kathe Kruse és la fabricant de nines més antiga del món, i encara avui continua produint de la mateixa manera artesanal.

37220 37203 tela vetit nina kathe kruse

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *